A Bel Canto zenekar tagjai gyermekkoruk óta zenélnek, illetve énekelnek..


Kerekes Angéla
ének, ritmushangszerek

Angéla hat évig járt zeneiskolába, ahol hangszere a hegedű volt. Énekesi pályáját 15 évesen kezdte. 17 évesen már a Füredi Rock Színkör tagjaként számos hazai és külföldi színpadon megfordult. Gyakorlottsága és nagy hangterjedelme magabiztos színpadi jelenlétet eredményez. Hangi adottságai révén otthonosan mozog a zenei műfajok mindegyikében. Szívesen énekli napjaink dalait, a közel és régmúlt rock, rock’n roll, valamint pop slágereit, továbbá a musicaleket és az operetteket egyaránt.


Marosi Mariann
ének, ritmushangszerek

Másik énekesnőnk a színház világából érkezett, azt hivatásának és életcéljának tekinti. Fuvolázott, magántanárnál hat évig tanult énekelni, a Pesti Broadway Stúdió elvégzése zenés-színész II. diplomát, színpadi tapasztalatot, magabiztos fellépést adott neki. Otthonosan mozog a zenei műfajok mindegyikében, szinte mindenben kipróbálta magát. Jelenlétével még teljesebb zenei élményt teremthetünk, közönségünk legnagyobb megelégedésére.


Pásti Zoltán
zenekarvezető, billentyűs hangszerek, ének

Zenekarvezetőnk a budapesti Országos Szórakoztatózenei Központ stúdiójában, zongora szakon végzett, majd Kaposvárra kerülve vendéglátóhelyeken zenélt. A vendéglátóegységek zenei szolgáltatásainak megszűnésével különféle zenekarokban játszott, valamint olyan ismert színészeket, énekeseket kísért, mint Dóri József, Kovács Apollónia, Madarász Katalin, és Bessenyei Ferenc. Az ének szerepének kiemelt fontosságot tulajdonítva alapította meg jelenlegi zenekarát.


Pásti Bálint
szólógitár

Szólógitárosunk egyik kaposvári zeneiskolában 12 évig tanult zongorázni, majd ezt követően áttért a gitárra. Először a klasszikus műfaj, később a könnyűzene felé vette az irányt. Kiváló érzéke van a különféle stílusokhoz, ritmusokhoz. Fiatalos lendülete, fejlett zenei érzéke nagyban hozzájárul a zenekar kifejező, meggyőző hangzásához, a dalok profizmust idéző, illetve azt megcélozó interpretálásához.


 

Fehér Gábor
basszusgitár, ének

Gábor felsőfokú zenei tanulmányait a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskolán végezte, ahol 2005-ben ének-zenetanári és karvezetői diplomát szerzett. Fiatalon autodidakta módon kezdett gitárral és énekléssel foglalkozni, majd – már felnőttként – a kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskolában tubán játszott és zeneelméletet tanult. A fentiek kiváló alapot adnak számára a basszusgitár játék folyamatos elmélyítéséhez, mely hozzájárul zenekarunk minőségi megszólalásához.


Felder Frigyes
dobok

Frigyes 10 évesen kezdett el dobolni, majd a kaposvári zeneiskolában szaxofonon tanult. A Kaposvári Ifjúsági Fúvószenekarban 8 évig szaxofonozott, mellette rock és metál zenekarokban dobolt. Dobosként számos projektben részt vett a poptól a musicaleken át a metálig, helyi zenekarokban, a Csiky Gergely Színházban és ad-hoc formációkban. Privátban könyvelő és pénzügyi vezető, az ELTE-n szociológusként, a Corvinuson és a KE-n pedig közgazdászként diplomázott.